Svajonių darbas – ar verta tokio siekti?

Skamba gal būt šiek tiek idealistiškai. Pagalvokime ir pasvajokime apie tai. Neseniai lankiausi viename moterų rate ir ten buvo klausimas: „Jeigu turėtumėte galimybę rinktis kito gyvenimo scenarijų, kokį darba norėtumėte dirbti?“

Šis paprastas klausimas padeda nors trumpam “išjungti” dalį baimės faktorių, atpalaiduoja ir išlaisvina dalelę mūsų fantazijos. Kalbama kaip ir ne apie dabartinį gyvenimą, nors visi žinome, kad jeigu būtų progą, būtent tai ir darytumėme dabar ir nesinorėtų laukti ilgiau.

Leidau sau atsipalaiduoti ir pajutau, kaip pradėjo “birėti” mintys apie jau vaikystėje užrašytas, nupieštas savirealizacijos svajones. Pagalvojau apie gydytojos, koučerės, psichologės specialybes. Taip pat apie kūno ir sielos atgaivos centrą, kurį norėčiau įkurti. Tai buvo tos mintys, kurios visada tyliai laukė savo dienos šviesos. Kol tiesiog tai įžodinsiu arba užrašysiu. Pabandyk užrašyti ir tu. 😉

Kūrėjo kelias – ryto puslapiai

Moterų rato organizatorė paminėjo tokias knygas kaip „Kūrėjo kelias“ bei „Didi magija“, kurios išlaisvina žmogaus kūrybiškumą. Knygoje „Kūrėjo kelias“ yra labai daug praktinių užduočių ir viena iš jų yra ryto puslapiai. Rašymas rytais padeda užfiksuoti minčių srautą, kuriame Jūs galite atrasti ne tik minčių, kad neturite apie ką rašyti, bet nejučia rašant pasipila įvairios, įdomios idėjos, padedančios jūsų augimui, bei savęs stebėjimui.

Na, tai pasvajokime! Ar nori prisijungti? Drąsiau. 😊

Visada labai mėgau jaukias kavinukes, kuriose būna mažas šurmuliukas ir didelis atviras langas į miesto gatvę, jaukų senamesčio skresgatvį, kuriame matosi praeiviai skubantys su savo mintimis bei darbais.

Aš ateinu, atsisėdu kavinukėje, užsisakau kavos su sojos pienu. Pasižvalgau pro langus į judančią minią ir mano mintys panyra į svajingą dienos ritmą. Už keleto ramių minučių matau ateinantį žmogų, kuriam paskyriau susitikimą.

Žmogus atsineša savo žinutę, savo istoriją, įvykius, kurie supa jo kasdienybę. Pasidalina savo išgyvenimais bei pojūčiais. Atviras pokalbis mus išlaisvina bei sujungia. Galime susitikti ne tik su kitu, bet išklausydami vieni kitus, susitinkame iš dalies ir su savimi. Nutikę mainai abu žmones praturtina, išlaisvina bei įkvėpia nauju prasmės pojūčiu.

Apie ką galėčiau šnekėtis su tais žmonėmis?

Svajonių darbo paieškos klausimai, santykiai, nuotaikas, kurias pastaruoju metu jaučia pašnekovas. Tai gali būti ir labai blogai besijaučiantys žmonės. Mano misija būtų pakelti tų žmonių dvasią ir parodyti naują kryptį. Padėti pasiklydusiam.

Ar jautiesi pasiklydęs šių dienų informacijos jūroje? Sunku suprasti save ir tave supančią aplinką? Norėtum pasidalinti savo patirtimis bei jausmais, nes jauti, kad sunku atsiverti aplinkai apie patiriamus suvokimus. Ar norėtum žinoti, kokius sprendimus priimti, kurie tave lydėtų į geresnę savivoką ir sąmoningumą?

Kūno ir sielos atgaivos centras

Gyvenimo bėgyje, kai sukaupsiu pakankamai žinių bei patirties, norėčiau imtis Kūno ir sielos atgaivos centro įkūrimo. Šiame centre žmonės galėtų atrasti sielos ramybę bei gilesnius suvokimus apie gyvenimą. Susitikti su Dievu, patirti pilnatvę ir suprasti pasaulio grožį bei jo didybę.

Human Design konsultacijos metu Edita pasakė tokią įsimenančią frazę: „Mes visi čia ateiname daryti vieni kitiems įtakos“. Na, tai tiesa. Viską, ką aplink matome, jaučiame sukūrė žmonės. Kiekvienas susitikimas su žmogumu, išgirsta daina, suvalgytas maistas, išklausyta paskaita, kolegos darbe – daro mums įtaką ir viskas yra sulipdyta žmogaus ar jų grupės.

Nuo pat vaikystės nepaleidžia mintis, jog aš esu kitiems, nelabai ir sau, labiau kitiems, kad jie kažką iš manęs paimtu, pasisemtų, ypač drąsos.

Noriu padrąsinti kiekvieną nuoširdžiai žvelgti į savo gyvenimą, priimtus sprendimus ir jeigu keletos durų jūsų gyvenime bus neatidarytos, tai vienos tikrai atsidarys!

Linkėjimai,

Agnė

Recommended Articles

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *