Dangoraižis vonioje – į džiaugsmą, ramybę ir meilę

Skaitant įvairią literatūrą apie saviugdą, tenka rasti ne vieną patarimą, tačiau ne visi iš jų įsimena ar atkreipia didesnį dėmesį, tačiau vienas jų man pasirodė labai įdomus ir naudingas:

Sąmonės pakėlimas

Aš naudoju paprastą ir veiksmingą metodą: nupiešiau aukštą dangoraižį ir priklijavau piešinį prie veidrodžio vonioje. Atskirtus dangoraižio aukštus susiejau su tam tikromis emocijomis: pavyzdžiui, apatiniame aukšte užrašiau baimė, o kylant aukštyn: kaltė, gailestis, susitaikymas, tarnystė, džiaugsmas, ramybė ir meilė.

Rašytojas dalinasi: Kiekvieną rytą kol valausi dantis ir skutuosi, apmąstau savo būseną ir tai, kas manęs laukia šią dieną, o tada nustatau, kuriame savo dangoraižio aukšte esu. Jeigu atsiduriu žemesniuose aukštuose, susitelkiu ir pasistengiu pakilti kuo aukščiau. Šiame lygmenyje sąmoningai stengiuosi išlikti visą dieną. Sakykime, neseniai perskaičiau grubų komentarą apie save feisbuke ar „YouTube” puslapyje. Jaučiu gailestį dėl to, kad likau nesuprastas. Tada sąmoningai nusprendžiau susitaikyti su šiuo įvykiu, žinodamas, kad mano paskirtis šioje planetoje yra tarnauti kitiems, nes tai suteikia man džiaugsmo. Tai pededa per trumpą laiką, kol valausi dantis, pakelti sau nuotaiką ir pasijusti geriau.

Savo dangoraižio vaizdinį naudoju ir medituodamas. Panašiai, kaip žmonės sėdėdami tyloje gali sumažinti savo kraujo spaudimą (tai patvirtino įvairūs meditacijos tyrimai), aš, vizualizuodamas dangoraižį, stengiuosi pakelti savo sąmonę.

Išbandykite šį metodą

Jeigu ir jūs norite išbandyti šį metodą, pirmiausia nustatykite, kokiame lygmenyje yra jūsų mintys ir elgesys. Yra labai nedaug žmonių, kuriems nuolat pavyksta išlikti aukščiausiuose lygmenyse. Niekada nevertinkite kitų žmonių ir nesilyginkite su jais. Jūsų tikslas yra pakelti savo sąmonę, o ne varžytis su kitais. Kiekvieno žmogaus sąmonės lygmuo nuolat kinta, nelygu, kas vyksta jo gyvenime. Ši vizualizacija man taip pat padeda geriau suprasti, kas skatina žmones priimti tam tikrus sprendimus, kokie vidiniai impulsai nulemia jų elgesį.

Prisiminkite, kad sąmonę gali paveikti viskas, kas mus supa: skaitomos knygos, klausoma muzika, televizijos laidos, draugų kompanija, laisvalaikio užsiemimai ir t.t.

Iš knygos „Sielos nuotykai. Kelionės po fizinius ir dvasinius pasaulius. – James Van Praagh

Minčių, veiksmų, intencijų švarumas

Ah, kaip ilgai ieškojau tokios knygos, kuri mane paskatintų pradėti medituoti, pagaliau šiandien prisėdau tą padaryti, ir žinot kiek tai truko, hahahha, gal kokias 4 minutes 😀 Bet vistiek labai džiaugiuosi, pradžia padaryta.

Šioje knygoje radau labai daug atsakymų į man rūpimus klausimus: kas yra siela, dvasia, kas laukia mūsų pomirtiniame gyvenime ir kaip svarbu ugdyti meilę. Aš jos mokausi, mokausi: minčių, veiksmų, intencijų švarumo, tikrumo.

Yra sakoma, kad kai kažkuo pradėdi domėtis, tai infrormacija pati pradeda kristi į akiratį. Šią dokumentiką atsiuntė mano sesutė. Jame galima rasti daug atsakymų ir naudingų patarimų. Nuostabaus žiūrėjimo, nepasigailėsite!

Su linkėjimais,

Agnė

Recommended Articles

1 Comment

  1. Labai įdomus straipsnis! Koks geras priminimas nepamiršti meilės 😇

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *