Žmonės padedantys pažinti save

Dažnai susimąstau apie tai, jog dauguma iš mūsų negimėme negyvenamoje saloje apsupti palmių, o atkeliavome į žemę, kurioje esame apsupti žmonių gausos. Tada ir kyla mintis, o jeigu tai ir yra visa to prasmė, kad nesame vieni, nesame tik sau, o kuriame ryšius ir santykį su mus supančiais. Esame tam, kad vieni kitiems pasitarnautume arba pasitelkę bendras jėgas atsakytume į iškylančius klausimus.

Atėjus pokyčių metui jaučiau, kad viena į visus rūpimus klausimus neatsakysiu, todėl ieškojau pagalbos. Kreipiausi į profesionalus, kurie turi tam tikros kvalifikacijos padedant žmonėms savęs pažinimo kelyje. Kiekvienas iš jų patyrė savo ieškotojo kelią, norėdami suprasti save išmoko Human Design, veidotyros, astrologijos, chiromantijos “meno”, kuris dabar naudingas ir kitiems. Kitaip nei meno to nepavadinčiau, esu be galo sužavėta šių žmonių galimybėmis.

Asmeninis kontaktas su šiais žmonėmis man padėjo geriau suvokti save

Trumpai juos apibūdinsiu, papasakosiu, ką konsultacijos metu galima sužinoti apie save. Tikiu, jeigu nori kokybiškesnio, laimingesnio, širdingesnio gyvenimo, tai gali būti tie žmonės kurie tave pastūmės į gilesnį savęs supratimą ir padės priimti geresnius sprendimus susijusius su savirealizacija, kūryba, santykiais, įpročiais!

Vasanta Das

Pirmoji konsultacija, kurioje teko lankytis, buvo pas Vasanta Das – tai vedų astrologas gyvenęs Meksikoje, veliau išvykęs išminties semtis į Indiją. Dabar jo namai Lietuva ir jis savo žiniomis dalinasi su mumis. Susitikimo metu ir juokiausi, ir graudinausi.

Pirmą kartą susipažinau su savo astrologiniu žemėlapiu. Jeigu astrologas moka gerai skaityti simbolių kalbą, jame mato 12 gyvenimo sričių, kurias apima informacija apie žmogaus asmenybę, santykį su pinigais, artimaisiais (tėvais, broliais ir seserimis), mylimuoju, socialinį ratą ir t.t.

Konsultacijos metu sužinojau koks darbas man tiktų geriausiai, ką šiame gyvenime turiu išmokti, kad galėčiau įgyvendinti savo svajones. Astrologija – logiška simbolių kalba, nustebtumėte, o aš irgi buvau labai nustebusi, kiek daug ir tiksliai ji pasako apie žmogų.

Jeigu tau įdomu apie Vasanta Das sužinoti daugiau: https://vasantadas.com/ Įkeliu ir video, galėsi pajusti šio žmogaus skleidžiamą energiją bei pamatyti kitų žmonių atsiliepimus: https://www.facebook.com/vasantadas108/videos/1115416528653137/

Edita Žalienė

Apie Human Design sužinojau visai netikėtai, vienos vakarienės metu. Paklaususi vieno profesionalaus koučerio apie sistemas, kurios padeda pažinti save, buvau nustebinta išgirdusi Human Design. Man tada tai nuskambėjo labai mistiškai. Iš karto susiradau žmogų, kuris man galėtų apie tai papasakoti plačiau.

Pasiskambinau Editai ir mes sutarėme susitikti vienoje kavinėje. Čia matote mano bodigrafą:

Bodigrafe glūdi įgimtas, unikalus žmogaus genetinis kodas, kuris atskleidžia to žmogaus tikrąjį AŠ: jo išskirtines savybes, talentus ir potencialą, stiprybes ir silpnybes, mąstymo ir elgsenos psichologiją. Parodo ne tik, koks tu esi iš tikrųjų, bet ir koks tu tampi veikiant aplinkai, aplinkinių įtakai, tiek gerąja prasme, tiek „melagingojo aš“ prasme. Įvardija sritis, kuriose tave itin stipriai veikia kiti žmonės ir per tai gali augti, semtis išminties arba jaustis žlugdomas.

Ar nori pažinti savo prigimtį? Nebijai klausimų, kodėl nori priimti tam tikrus sprendimus ir ar jie eina iš širdies, ar proto? Šiuos atsakymus gali gauti susitikęs su Edita Žaliene: http://www.humandesign.lt/edita-zaliene/

Žydrūnas Sadauskas

Žydrūnas mane nustebino. Toks buvo mano įspūdis. Konsultacija viršyjo mano lūkesčius. Gavau informacijos ne tik apie save, bet ir apie savo vyrą bei sesę, kadangi galėjo prisegti ne tik savo nuotraukas, bet dar ir keletą savo artimiausių žmonių.

Nuotraukos buvo reikalingos tam, kad Žydrūnas pagal mano veido bruožus galėtų įvardinti kokie yra dominuojantys charakterio elementai, stipriosios ir silpnosios charakterio pusės. Taip pat iš mano veido bruožų įvardino gyvenimo misiją bei karjeros pasirinkimo kryptį.

Visus šiuos dalykus aš sužinojau ir buvau tikrai sužavėta tokiu tikslumu. 🙂

Visa informacija apie veidoskaitą bei Žydrūną: https://veidoskaita.lt/asmenines-konsultacijos/

Asta Svirkienė

Didžiausią įspūdį palikusi konsultacija buvo pas Astą. Asta visiškai mane pakerėjo savo profesionalumu, turimų žinių bagažu bei gebėjimu pateikti informaciją išsamiai ir labai labai tiksliai.

Konsultacijos metu sužinojau ne tik apie savirealizacijos galimybes, bet ir gavau patarimų, pastebėjimų apie savo giminės liniją, santykius su tėvais. Chirologinė/sielos formulės konsultacija truko dvi valandas per kurias Asta beveik nesustodama kalbėjo ir pateikė labai koncentruotą informaciją apie įgimtus ir įgytus talentus, galimybes ir sugebėjimus, pagrindines vidines problemas, trukdančios asmeniniam progresui, ateities tendencijas, karjeros ir asmeninio gyvenimo perspektyvas.

Ja susižavėjau pažiūrėjusi šį video su Dariu Kiaulakiu. Gero žiūrėjimo!

Astos puslapis ir visa informacija: https://www.chirologija.com/konsultacija/

Tikiuosi ši informacija Jums buvo naudinga

Žinau, kad man gyvenimas yra kelionė, kurioje vis daugiau ir daugiau gylio ir grožio. Tikiu, kad dar bus įdomių susitikimų, ne tik su kitais, bet ir su savimi.

Jeigu norėtum padiskutuoti, paklausti apie aukščiau išvardintus mokytojus, visada gali man parašyti! 🙂

Linkėjimai,

Agnė

Recommended Articles

2 Comments

  1. Kaip galvoji ar šitie mokytojai padėjo surasti prasmę, vidinę ramybę? Kaip galvoji koks didžiausias atradymas buvo, kurio laukei galbūt? O gal susitikimai paskatino imtis drąsiau veiksmų, kurių jautei turi imtis?

    1. Saulyt, ačiū už tavo klausimus. Atsakau paeiliui <3 1. Kaip galvoji ar šitie mokytojai padėjo surasti prasmę, vidinę ramybę? Taip, žinoma, nes atsakė į man ilgą laiką buvusius svarbius klausimus apie savirealizaciją, santykius ir santykius su artimaisiais, padėjo suvokti tam tikras gyvenimo pamokas ir ko jos mane moko. 2. Kaip galvoji koks didžiausias atradimas buvo, kurio laukei galbūt? Atradimas buvo tame, kad kartais nereikia žinoti visų atsakymų pačiam, nes gali būti per daug sunku juos suvokti ir, kad nuostabu priimti pagalbą iš kitų žmonių. 3. O gal susitikimai paskatino imtis drąsiau veiksmų, kurių jautei turi imtis? Taip, drąsiau pradėjau eiti savo keliu, net gi ir šis puslapis gimė to dėka, vis geriau leidžiuosi skleistis tom savo pusėms, kurias jaučiausi truputėlį nustūmusi į šalį. 😉 Bučiuoju tave ir ačiū tau už klausimus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *