Meilės skambesys, garsai, ar girdi juos?

Sako kai myli – tai širdis dainuoja. Dainuoja meile visam pasauliui: meile sau, artimiesiems ir visiems kitiems. Vidiniai turtai didžiuliai, beribiai, neapčiuopiamos didybės galiūnai. Jie gena mus svajoti, būti, mylėti ir patirti.

Visata su mumis visada, ji šalia ir viską klausosi, ką ir kaip jai siunčiame. Jeigu pamiršome meilės skambesį, meilės garsus, ką mes jai galime pasakyti? Mes patys jos nebegirdime. Meilė skleidžia vibracijas, ji skleidžia tylią džiugesio melodiją, keletą šypsenos klavišų ir apkabinimo natų.

Ar pirmaisia mylime patys save?

Pirmiausia reikia apsikabinti save, lėtai, be skubos ištarti myliu. Ir jau tuoj išgirsi lengvą širdies dainą, patyliukais šnibždančią apie stiprybės, vilties bei žaismingumo blyksnius, bangas ir proveržį.

Ar tu myli? Kai aš myliu, mano širdis dainuoja, tada mano kūnas atsipalaiduoja. Jis ne iš baimės veikia, o iš laimės. Laimė – mylėti, bet nepamirškime tos meilės ir sau. Pažinti savo esybę – susitikti su ja, pabūti. Neskubėkime ir vėl nerti į kitus ieškant paguodos, patarimo, padrąsinimo. Tu, aš, jau ir taip esame drąsūs, jeigu išdrįsome atsisukti į save.

Jeigu tau skauda – rask laiko susitikimui su savimi

Jeigu tau opa – skirk sau laiko. Po visų užsislėpusių vidinių klodų, rasi tą vietą, kurią skaudą ir ją apkabinsi, jai atsiduosi ir padėkosi už visus šiuos išgyvenimus. Jie yra Tavo ir labai unikalūs. Visada prisimink – rasi žmonių su kuriais kažkada apie tai kalbėsiesi ir jūsų širdys susijungs, nes daug panašaus išjautėt, patyrėt. Jus sieja bendra istorija, bet gilesnė, su truputėliu begalybės jausmo. Visus savo potyrius galima panaudoti kaip ugnį, nešančią tikrumo jausmą.

Ir jeigu kada pajusi, kad tau skauda… Paklausk savęs ar myli? Pirmiausia, save. Ar ne per daug iš savęs reikalauji, ar nebaudi savęs už tai, ką tau lemta patirti, ar priimi savo klupčiojimus, neapsisprendimą, abejones, gal būt ir pyktį, tai irgi tik emocija. Jeigu nors kiek norisi save spausti, sau priekaištauti, daryk tai, bet su Meilės daina širdyje, ne su baime, o su laime. Jeigu ir suklumpi, nusilenk Dievui ir padėkok jam, kad suteikė tau dar vieną šansą tapti stipresniu, negu buvai iki šiol.

Būdai, kaip galime save papalepinti

Mąstydama apie, tai kas yra meilė sau man asmeniškai, pasidariau mažą sąrašą dalykų, kurie man yra svarbūs:

  • Skanaus maisto darymas;
  • Ryto ritualas (ryto puslapiai, laikas sau tyloje, gali būti ir meditacija);
  • Savo poreikių išsakymas garsiai bei drąsa juos įgyvendinant;
  • Kurti vizijas ir svajoti;
  • Skirti laiko sau ir pabūti vienai;
  • Pasakyti ne, kai nenori;
  • Mylėti visas savo emocijas, kurios nėra nei geros, nei blogos – jos tiesiog emocijos;
  • Skirti laiko skaitymui;
  • Atsiduoti veiklai, kuri mane įkvepia ir papildo.

Jeigu Jums patiko ši idėja apie tai, kas Jums svarbu, žadinant savo vidinės meilės muziką, kviečiu ir Jus pasidaryti tokį sąrašą. Galite pasidalinti ir su manimi, būtų įdomu sužinoti. 😘

Su širdies daina,

Agnė

Recommended Articles

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *